Home > Error Bad > Error Bad Argument Value Positive 0

Error Bad Argument Value Positive 0

Contents

I can insert the component in a blank page, but I tried many projects and I always get the same error. Reply With Quote 2010-05-06,08:11 AM #3 marijan.marsic View Profile View Forum Posts Active Member Join Date 2007-09 Location Croatia Posts 55 Re: error: bad argument value: positive 0 Originally Posted by It's nice for dimension labels, but such a pain to take into account when coding. You will need to have the following naming convention in order to have a correct symbol created: 1st Char as 'H' for Horizontal and 'V' for Vertical Next 2 Chars as useful reference

ActiveX Server returned an error: Invalid index The program is attempting to use the vlax-safearray->list function to convert an empty safearray to a list. bad argument value: string position out of range Most likely the result of supplying either the vl-string-search or vl-string-position functions a character index which is outside of the range of bad argument type: lentityp A function requiring an entity argument has been passed an argument of incorrect data type with the value noted in the error message. WIGHTMAN & ASSOCIATES, INC.

Opencv Error Bad Argument (cannot Get New Positive Sample

I would like to select my object to be the source of intersection just like the "extrim" command asks you for a pline, line, circle, arc, ellipse, image or text for Welcome to the CAD Forums where you can ask questions or find answers on anything related to computer-aided design. bad argument type: VLA-OBJECT A function requiring a VLA-Object argument has been passed an argument of incorrect data type with the value noted in the error message. Please see the Autodesk Creative Commons FAQ for more information.

Drafting: Electrical, Controls, Architectural. I did a lot of tests with the databases and symbols. About us Careers Contact us Investor relations Trust center Newsroom Privacy/Cookies (Updated) | Legal Notices & Trademarks | Report Noncompliance | Site map | © 2016 Autodesk Inc. Opencv Error Bad Argument (the Source Image Must Be 8-bit Single-channel) Please refer to our Privacy Policy or Contact Us for more details You seem to have CSS turned off.

Sometimes, there's a man, well, he's the man for his time and place. Opencv Error Bad Argument (input Window Has Non-positive Sizes) In Cvmeanshift i tried using breaktouching, and breakwobject and both error on me. See my ssget Function Reference for a list of valid mode string arguments. Hi Richard, It didn't work.

Shmyrev - 2013-10-03 I am using sphinx3 as decoder,sphinxbase-0.6.1,sphinxtrain-1.0.8. Opencv Error Bad Argument (train Data Must Be Floating-point Matrix) All rights reserved. ©1990-2015 Autodesk User Group International, Inc.All Rights Reserved. Function cancelled The user has pressed the Esc key whilst running an AutoLISP function. Please abide by the rules of this forum.

Opencv Error Bad Argument (input Window Has Non-positive Sizes) In Cvmeanshift

Links Download Advanced Search Forum AutoCAD AutoCAD 2D Drafting, Object Properties & Interface Creating New Hatch Welcome to the CADTutor forums, probably the most lively and friendly AutoCAD forums on the Hi When I try to insert a component with AE2010, I get this error Specify insertion point: Error: bad argument value: positive 0_.UNDO Current settings: Auto = On, Control = All, Opencv Error Bad Argument (cannot Get New Positive Sample bad argument type: stringp A function requiring a string argument has been passed an argument of incorrect data type with the value noted in the error message. Opencv Error Bad Argument (response #0 Is Not Integral) In Cvpreprocesscategoricalresponses Download & Installation New: Get an Activation Code Mac OS X 10.11 Support Windows 10 Support Autodesk Online Store Help Software Downloads Serial Numbers & Product Keys Installation & Licensing Online

Note that the list below is by no means a complete reference. see here Sign up now! bad argument type: fixnump: A function requiring an integer argument has been passed an argument of incorrect data type with the value noted in the error message. ActiveX Server returned an error: Type mismatch The program is supplying an ActiveX Property or Method with an argument of the correct data type, however with invalid data for the parameter. Opencv Error Bad Argument (wrong Shapes For Given Matrices

Please don't fill out this field. LAURENCE MCCALLISTER posted Jul 19, 2016 decimal places rajasekhar reddy posted Mar 31, 2016 Help with skill save function Samuel Hudač posted Mar 3, 2016 AutoCAD 2014 ikerhood posted Jan 28, divide by zero An divisor function (such as rem or /) is attempting to divide by zero. http://axishost.net/error-bad/error-bad-argument-type-stringp-1.php bad point argument The ssget function has been passed an invalid point list argument, or none at all.

Usually a result of passing the getvar or setvar AutoLISP functions an invalid first argument. Opencv Error Bad Argument (there Is Only A Single Class) Autodesk Community > AutoCAD Electrical > Forum > Error bad argument value : positive0 AutoCAD Electrical: AutoCAD Electrical Forum: Error bad argument value : positive0: Page 1 AutoCAD Electrical Forum Reply Add (vl-load-com) to your acaddoc.lsp or to the code you are trying to run, outside of any function definition.

Reply With Quote 2nd Feb 201104:30 pm #4 rkent View Profile View Forum Posts Private Message Forum Deity Computer Details rkent's Computer Details Operating System:WIN7 PRO 64bit Computer:Dell OptiPlex 7020 CPU:i7

CAD Forums Forums > CAD Software > AutoCAD > Forums Forums Quick Links Search Forums Recent Posts Members Members Quick Links Notable Members Current Visitors Recent Activity New Profile Posts Menu Civil 3D 2011|2012 ~ Windohz 7 Dropbox Reply With Quote « Previous Thread | Next Thread » Forum English Forums Programming AutoLISP error: bad argument value: positive 0 Similar Threads Error You could always use wblock to make a drawing with just the hatch in it, and anytime you need that hatch just drag and drop that file into the drawing and Opencv Error Bad Argument (the Source Image Must Be 8-bit Single-channel) In Cvhoughcircles Hello, I am currently trying to get a Lisp routine working that updates my title block for me.

Let me know if you still get the error. ENGINEERING <> SURVEYING <> ARCHITECTURE AutoDesk Infrastructure Design Suite Premium 2014 x64 Windows 7 Pro x64 Reply With Quote 2010-05-06,01:24 PM #7 alanjt View Profile View Forum Posts AUGI Addict Join Sign In Create Account Help CommunityCategoryBoardArticlesUsers turn on suggestions Auto-suggest helps you quickly narrow down your search results by suggesting possible matches Get More Info Sign up for the SourceForge newsletter: I agree to receive quotes, newsletters and other information from sourceforge.net and its partners regarding IT services and products.

R. Sometimes there's a man... Sign Up Now! Thanks.

bad ssget mode string The mode string argument (such as "_X") passed to the ssget function is invalid.