Home > Error Accessing > Error Accessing Applicationhost.config

Error Accessing Applicationhost.config

In the Enter the object names to select box, type \IIS_IUSRS, click Check Names, and then click OK. It does not make a difference whether I delete all the non 2.* or not. A++++ Will read again Thanks for helping me solve my problem Reply Anonymous February 20, 2009 at 7:48 am hi, i am new to IIS world and know nothing about it Links and More InformationThis error means that there was a problem while processing the request. More about the author

http://tinyurl.com/2uuw8m Any ideas? Restarting the app pool fixed it 🙂 Reply Anonymous September 7, 2011 at 11:25 am Make a different app pool and select it while installing the service. Copy applicationHost.config to applicationHost.xml and see if you can open it in IE without an error. To do this, follow these steps: 1. https://forums.iis.net/t/1160935.aspx?error+C+Windows+system32+inetserv+config+applicationHost+config

If I can provide you with any other inforation, please let me know! I was getting a "rewrite.dll failed to load" in my event viewer (windows logs/application) so I googled that error message and found this site that told me how to uninstall and Reply Anonymous September 19, 2007 at 6:50 am Hi Mike I get the same error messages you were getting.

Reply Anonymous October 4, 2007 at 3:23 pm I recieve an initialization problem regarding this dll: The Module name iisfcgi path C:Windowssystem32inetsrviisfcgi.dll returned an error from registration. do you want to retype your credentials and try again? Note is a place holder for the computer name. 7. Thanks Reply Gary February 24, 2015 at 8:03 pm The link to the TechNet site in the 12/10/2012 "update" above no longer works.

Both of them use different app pools. Now, you should be able to re-try your request and verify that the error has gone away. The request was received by the Web server, but during processing a fatal error occurred, causing the 500 error. In the corresponding event log error message, look in the details tab for the element, which will contain the HRESULT error code.

Why are there so many different amounts received when receiving a payment? I am getting the following Application error just trying to browse the default web site: The worker process for application pool ‘Integrated AppPool' encountered an error ‘Cannot read configuration file ‘ Browse other questions tagged asp.net iis-7 or ask your own question. No errors are logged in the event viewer and the application pool is started.

By default, Rapid Fail Protection is set at 5 times in 5 minutes. https://msdn.microsoft.com/en-us/library/aa954062.aspx Thanks a lot in advance. You can find the first post about the timeouts and "server not found" errors here: Where did my IIS7 server go? Worker process startup aborted." Please give me solution for this..its urgent for us.

more stack exchange communities company blog Stack Exchange Inbox Reputation and Badges sign up log in tour help Tour Start here for a quick overview of the site Help Center Detailed my review here This error can also make the iis totally stopped and hanged. Thanks a million… Deb Reply Mike Volodarsky August 15, 2007 at 9:36 pm Deb, The Visual Studio schema for configuration files has not yet been updated for VS 2005 (it will Any help is highly appreciated.

If there's no performance benefits, then probably I would stick with Classic mode. Check the permissions on the file and make sure that the IIS_IUSRS group has access (dont do this on Windows Server 2008 and Windows Vista SP1, where each worker process will This error is generated by the WAS (formerly W3SVC) service, which is responsible for creating IIS worker processes to handle incoming http requests. http://axishost.net/error-accessing/error-accessing-ole.php What should I do?

The error has been reported to the necessary people, however so far the following is happening: I can access the website perfectly from my desktop, iPad and HTC Desire HD. In Windows Explorer, locate the ApplicationHost.config file that is associated with the Web Site or locate the Web.config file that is associated with the Web Site 2. Here's a post on everything I tried.

Thank you so much!

On that day, the "Current Requests" counter skyrocketed and we started getting intermittent "Service Unavailable" errors. "Queued Requests" were normal, as was CPU usage. I will cover some other useful troubleshooting techniques in future posts - as always, feel free to suggest topics you care about. Thanks Reply Mike Volodarsky December 4, 2007 at 10:39 am Steven, Hyper, Darren, The error you are getting indicates that the worker process failed to read server configuration. When I try to browse the wcf service I get the error "HTTP Error 500.24 - Internal Server Error An ASP.NET setting has been detected that does not apply in Integrated

Check the permissions on the file and make sure that the IIS_IUSRS group has access (dont do this on Windows Server 2008 and Windows Vista SP1, where each worker process will It has helped me to resolve the issue. I have search the solution about this problems and they suggested that it might be a memory leak on my server side, I am using Windows Server 2008, can you help navigate to this website This prevents application crashes from taking down the machine by going into a start process / fail loop when a persistent error exists.

If not, rise and repeat. I think something got fubar'd in my installation and I can't seem to figure out how to know for sure. failed to connect (this is the caption of error) there was an error when trying to connect. If its your COM DLL, you may choose to debug it to see further why the error occurs.

So if you have a 64-bit OS, in order to run ASP.NET 1.1, you have to enable 32-bit applications in the application pool. Deb Reply Anonymous August 17, 2007 at 7:19 am Just go to Turn Windows Features On/Off and reinstall IIS and other related components. The following are common: WAS failed to start the worker process: The configuration is invalid. I had a backup copy of machine.config that was clean when I looked at it, but as soon as I made another copy of it my machine.config file, the squiggles came

I don't know why the application run using framework 2 and no 1.1 because the application is on 1.1.